ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την αποκαλούν «παιδόφιλη» γιατί ποστάρει φωτογραφίες θηλάζοντας τον 4χρονο γιο της (φωτο)

Την αποκαλούν «παιδόφιλη» γιατί ποστάρει φωτογραφίες θηλάζοντας τον 4χρονο γιο της (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένο Βασίλειο, Θηλασμός, Ουαλία,

Για το διαδικτυακό «bullying» που δέχεται λόγω της απόφασής της να φωτογραφίζεται θηλάζοντας τον 4χρονο γιο της και να ποστάρει τις φωτογραφίες της online, μίλησε μια μητέρα που ζει και εργάζεται στην Ουαλία.

Σύμφωνα με την Yakaly Di Roma, μητέρα δύο παιδιών, ο θηλασμός είναι κάτι που καθησυχάζει και βοηθά τον τετράχρονο γιο της Χανς, ο οποίος είναι αυτιστικός.

Κατά συνέπεια, δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει να τον θηλάζει μέχρι ο ίδιος να είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο, παρά τις ακραίες επικρίσεις που δέχεται.

H 31χρονη λατρεύει τη φωτογραφία και διαθέτει έναν αρκετά δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, με χιλιάδες ακόλουθους.

Στις φωτογραφίες της πρωταγωνιστεί η οικογένειά της, με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους, ενώ πολλές έχουν ως θέμα τους τον θηλασμό.

«Ο θηλασμός για μένα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Έχει δημιουργήσει ανάμεσα σ’ εμένα και τα παιδιά μου έναν άρρηκτο δεσμό, κάτι που μου αρέσει να μοιράζομαι με τον κόσμο», εξηγεί η 31χρονη.

Την άποψή της δεν συμμερίζονται όμως αρκετοί χρήστες του Instagram, που θεωρούν αφύσικο να θηλάζει ακόμα τον μεγάλο της γιο.

«Με έχουν αποκαλέσει παιδόφιλη, μου έχουν πει ότι παράγω υλικό παιδικής πορνογραφίας και ότι αυτό που κάνω είναι σιχαμένο και ανώμαλο», παραδέχεται η γυναίκα.

«Μερικοί το βρίσκουν παράξενο. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα μιλήσουν άσχημα, αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευγενικοί και βλέπουν τον θηλασμό σαν αυτό που είναι, δηλαδή κάτι απόλυτα φυσικό» λέει η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Btbfi82he_Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_locale_control

https://www.instagram.com/p/Bh1x932Djm4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_locale_control

https://www.instagram.com/p/BgwuVxYj1zX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_locale_control

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου – Πότε η Βρετανία μάς έδωσε την Κύπρο και η Αθήνα αρνήθηκε

Αλλεπάλληλες απειλές για βόμβες σε αεροπλάνα – Απειλή και σε πτήση της Aegean Airlines

Γλυπτά του Παρθενώνα: Η βρετανική κυβέρνηση λέει «όχι» στην οριστική επιστροφή τους στην Ελλάδα

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Βρετανία: Δύο μουσουλμάνοι του Λονδίνου κατηγορούνται για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν στη βάση της RAF στο Φέιρφορντ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr