ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήπιε δυο ποτηράκια παραπάνω και πίστεψε πως είναι ο… Spiderman!
Μεθυσμένος άντρας στην Κίνα, σκαρφάλωσε σε κολόνα της ΔΕΗ και περπάτησε για τουλάχιστον τρεις ώρες πάνω στα ηλεκτροφόρα σύρματα, πριν τον κατεβάσουν με τη… βία, οι διασώστες.
Το απίστευτο αυτό σκηνικό διαδραματίστηκε στην Γκουαντζού της Κίνας, στην επαρχία Φουτζιάν.
Ο μεθυσμένος άντρας ανέβηκε σε ύψος μεγαλύτερο των 10 μέτρων και περπατούσε επί ώρες πάνω στα υψηλής τάσης σύρματα, δίχως να τραυματιστεί.
Ένας από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για να τον κατεβάσουν, δήλωσε ότι τη στιγμή που έφτασαν, ο πρωταγωνιστής αυτής της τρελής ιστορίας, πατούσε πάνω στο ένα ηλεκτροφόρο σύρμα και με τα χέρια του κρατούσε τα άλλα δύο, για να στηρίζεται όρθιος.
Μετά από τρεις ώρες διαπραγματεύσεων, δύο πυροσβέστες ανέλαβαν δράση και κατάφεραν να κατεβάσουν τον μεθυσμένο από την κολόνα και τα σύρματα!























































