Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε τον Νικολάς Μαδούρο για την «αλληλεγγύη» του

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε τον Νικολάς Μαδούρο για την «αλληλεγγύη» του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία διαβεβαίωσε την Παρασκευή το Καράκας για την «αλληλεγγύη» του Βλαντίμιρ Πούτιν με τον σύμμαχό του Νικολάς Μαδούρο ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με «μια μετωπική επίθεση και μια αναίσχυντη ανάμιξη», την ώρα που πολλές δυτικές χώρες υποστηρίζουν τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιντο.

«Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διαβιβάζει ευχές υποστήριξης και αλληλεγγύης στον συνάδελφό του Νικολάς Μαδούρο», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατά την έναρξη συνάντησής του με την αντιπρόεδρο της Βενεζουέλας Ντέλσι Ροντρίγκες.

«Συνεργαζόμαστε μαζί σας πολύ στενά και συντονίζουμε τις δράσεις μας στη διεθνή αρένα.

»Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία τη στιγμή που η Βενεζουέλα είναι αντιμέτωπη με μια μετωπική επίθεση και μια αναίσχυντη ανάμιξη στις εσωτερικές υποθέσεις της», συνέχισε ο Λαβρόφ, τον οποίο επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA-Novosti.

Η Ντέλσι Ροντρίγκες από την πλευρά της δήλωσε πως η χώρα της είναι «το θύμα μιας επίθεσης των Ηνωμένων Πολιτειών».

Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας δήλωσε επίσης μετά τις συνομιλίες της με τον Λαβρόφ πως ο πρόεδρος Μαδούρο έδωσε εντολή να μεταφερθεί στη Μόσχα ένα ευρωπαϊκό γραφείο της κρατικής βενεζουελανής πετρελαϊκής εταιρείας PDVSA.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μήνυμα Λαβρόφ σε Ευρώπη: «Οι ΗΠΑ θα σας εγκαταλείψουν αν στείλετε στρατό στην Ουκρανία»

Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα

«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της Pepsi

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιθυμούν τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας έως τον Ιούνιο

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr