ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Παλαιστίνη, Χαμάς,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενώ η Χαμάς παραβίασε την προηγούμενη εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, στη συνέχεια κήρυξε από την πλευρά της νέα 24ωρη ανθρωπιστική εκεχειρία.
Ερωτηθείς από το CNN ο Μπεντζαμίν Νετανιάχου αν το Ισραήλ θα αποδεχτεί την πρόταση για νέα εκεχειρία, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δήλωσε:
“Η Χαμάς ούτε καν τηρεί την εκεχειρία που προτείνει η ίδια. Εξακολουθεί να εξαπολύει εναντίον μας επιθέσεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε”.
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου μιλώντας στη συνέχεια στο “Fox News Sunday”, είπε ότι η Χαμάς έχει παραβιάσει πέντε εκεχειρίες τις οποίες είχε δεχτεί και εφαρμόσει το Ισραήλ.
“Τις απέρριψαν όλες, τις παραβίασαν όλες, περιλαμβανομένων δύο ανθρωπιστικών εκεχειριών το τελευταίο 24ωρο”.
Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μαρκ Ρετζέβ, δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο ότι “Η Χαμάς πρότεινε μία εκεχειρία και στη συνέχεια παραβίασε την ίδια την εκεχειρία που είχε προτείνει. Στερείται σοβαρότητας (η πρόταση). Εκεχειρία σημαίνει εκεχειρία”, είπε ο ίδιος.























































