ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Βενεζουέλα, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όλοι οι Αμερικανοί διπλωμάτες που είχαν παραμείνει στη Βενεζουέλα έφυγαν από την χώρα, σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πόμπεο.
Όπως είπε «οι Αμερικανοί διπλωμάτες θα συνεχίσουν την αποστολή τους από άλλες τοποθεσίες, από όπου θα συνεχίσουν να βοηθούν στη διαχείριση της ροής της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον λαό και να στηρίζουν τους δημοκρατικούς πρωταγωνιστές που γενναία αντιστέκονται στην τυραννία».
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος τόνισε ότι οι διπλωμάτες αποχώρησαν με μια πτήση τσάρτερ πολιτικού αεροσκάφους.
Υπενθυμίζεται πως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε ήδη ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα ότι θα αποσύρει το διπλωματικό προσωπικό που παρέμενε στην λατινοαμερικανική χώρα, εν μέσω της σοβαρότερης πολιτικής και οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η Βενεζουέλα, στη σύγχρονη ιστορία της.






















































