ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Ρώμη, προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση στη Βενεζουέλα, θα συναντηθούν αυτήν την εβδομάδα ο ειδικός αντιπρόσωπος των ΗΠΑ για τη Βενεζουέλα Έλιοτ Έιμπραμς και ο Ρώσος υπουργός αναπληρωτής Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, ανακοίνωσαν διπλωμάτες και των δύο χωρών.
Στενός σύμμαχος της Μόσχας, η Βενεζουέλα βρίσκεται σε πολιτική κρίση από τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε ο ηγέτης αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιντο αυτοανακηρύχτηκε πρόεδρος της χώρας.
Οι ΗΠΑ και πολλές άλλες χώρες της Δύσης και της Λατινικής Αμερικής στηρίζουν τον Χουάν Γκουάιντο, ενώ η Ρωσία στηρίζει τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος παραμένει νόμιμος ηγέτης της χώρας.
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax μετέδωσε χθες, Κυριακή, πως η κύρια ημέρα των συνομιλιών με τον Έιμπραμς θα είναι αύριο, Τρίτη, και πως οι δύο πλευρές θα συζητήσουν πώς μπορούν να ενθαρρύνουν τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας και την αντιπολίτευση.
«Οι θέσεις της Μόσχας και της Ουάσιγκτον στο θέμα αυτό είναι διαμετρικά αντίθετες, όμως αυτός δεν είναι λόγος για να μην μιλάμε», δήλωσε ο Ριαμπκόφ, σύμφωνα με το Interfax.























































