Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Boeing 737 MAX 8 έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Φλόριντα

Boeing 737 MAX 8 έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Φλόριντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα αεροσκάφος Boeing 737 MAX 8, του ίδιου τύπου με αυτά που που καθηλώθηκαν στο έδαφος πριν από δύο εβδομάδας, έκανε αναγκαστική προσγείωση αφού ο πιλότος του ανέφερε ότι αντιμετώπιζε κάποιο μηχανικό πρόβλημα μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο, στη Φλόριντα.

Το αεροπλάνο, που δεν μετέφερε επιβάτες, είχε ως προορισμό τον Βίκτορβιλ της Καλιφόρνιας αλλά επέστρεψε με ασφάλεια στο Ορλάντο στις 20.50 (ώρα Ελλάδας) της Τρίτης.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπλοΐας (FAA) καθήλωσε στο έδαφος τα 737 MAX μετά τα δύο πολύνεκρα αεροπορικά δυστυχήματα στην Ινδονησία και την Αιθιοπία.

Επιτρέπει όμως στις αεροπορικές εταιρείες να πραγματοποιούν πτήσεις για να μεταφέρουν τα αεροσκάφη από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο.

Ένας εκπρόσωπος της Boeing είπε ότι η εταιρεία έχει ενημερωθεί για το συμβάν και «παρέχει υποστήριξη στον πελάτη της».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα πάνω-κάτω του χρυσού – Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιθυμούν τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας έως τον Ιούνιο

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr