ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό θάνατο βρήκε μία 19χρονη Ιταλίδα ενώ ο αδερφός της και 2 άλλοι τραυματίστηκαν σοβαρά όταν τα μακριά μαλλιά της μπλέχτηκαν στο τιμόνι με αποτέλεσμα να τρακάρει.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έπρεπε οι πυροσβέστες να κόψουν τις λαμαρίνες προκειμένου να ελευθερώσουν την 19χρονη Κατερίνα Αλζέτα με τον αδερφό της.
Ο αδερφός της Πιέτρο είπε όλα έγιναν πολύ γρήγορα όταν κατέβασε το παράθυρο με αποτέλεσμα να τυλιχτούν τα μακριά μαλλιά της στο τιμόνι. Τότε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο πατέρας των δύο παιδιών είναι επικεφαλής της υπηρεσίας που έχει τον έλεγχο των ασθενοφόρων στην μικρή πόλη του ιταλικού βορά Μοντερεάλε Βατσελίνα.
Τα ασθενοφόρα έφθασαν στην ώρα τους όμως η 19χρονη Κατερίνα δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα
.























































