ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο! Έβγαλε προς πώληση τον τοκετό της – Πρωτοφανής ιστορία

Απίστευτο! Έβγαλε προς πώληση τον τοκετό της – Πρωτοφανής ιστορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με το εικονιζόμενο “νούμερο” και τηλεπερσόνα, που ακούει στο όνομα Τζόσι Κάνινγκχαμ, επειδή “έκοψε” τέσσερα εισιτήρια -τα οποία πούλησε μέσω twitter- για να παρακολουθήσουν τέσσερις “τυχεροί” ζωντανά κι από απόσταση αναπνοής τη γέννηση του τρίτου παιδιού της!

Το μωρό που κυοφορεί κι αρχικά ήθελε να το “ρίξει” ώστε να πάρει μέρος στο βρετανικό Big Brother, αναμένεται να γεννηθεί τον Οκτώβριο και ο τοκετός θα γίνει στο σπίτι της, μιας και στη Βρετανία είναι σύνηθες πολλές γυναίκες να γεννάνε σπίτι τους.

Το τηλεψώνιο και “θέλω να γίνω μοντέλο” Τζόσι Κάνινγκχαμ ανακοίνωσε στους 27.000 ακολούθους της στο twitter, ότι τα 4 εισιτήρια προς 10.000 λίρες Αγγλίας το καθένα, πουλήθηκαν μέσα σε 14 λεπτά.

Τα τρία εισιτήρια αγόρασαν δημοσιογράφοι, μην χάσουν τα κοράκια τη live εγκυμοσύνη του ψώνιου, το τέταρτο κάποιος φανατικός θαυμαστής της.

Αυτοί οι τέσσερις “τυχεροί” θα είναι παρόντες την ώρα που θα γεννά στο κρεβάτι της και θα παρακολουθούν το γεγονός από κοντά.

Ύστερα από το κράξιμο που έφαγε στα social media, η Τζόσι Κάνινγκχαμ ανακοίνωσε ότι ένα μέρος του συνολικού ποσού των 40.000 λιρών Αγγλίας, θα το δώσει σε ίδρυμα που ασχολείται με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

sourgelo-3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ

Γερμανία και Βρετανία φοβούνται και ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Στόχος της Ρωσίας τα υποθαλάσσια καλώδια της Βρετανίας

Τεχνητή Νοημοσύνη – Η Ντάουνινγκ Στριτ σπάει τη σιωπή της για τους φόβους «αφανισμού της ανθρωπότητας»

Τέλος του Ηνωμένου Βασιλείου! Αυτονομιστές απευθύνουν τρομακτική προειδοποίηση, ενώ το Σιν Φέιν πανηγυρίζει για την παρέμβαση Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr