ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με το εικονιζόμενο “νούμερο” και τηλεπερσόνα, που ακούει στο όνομα Τζόσι Κάνινγκχαμ, επειδή “έκοψε” τέσσερα εισιτήρια -τα οποία πούλησε μέσω twitter- για να παρακολουθήσουν τέσσερις “τυχεροί” ζωντανά κι από απόσταση αναπνοής τη γέννηση του τρίτου παιδιού της!
Το μωρό που κυοφορεί κι αρχικά ήθελε να το “ρίξει” ώστε να πάρει μέρος στο βρετανικό Big Brother, αναμένεται να γεννηθεί τον Οκτώβριο και ο τοκετός θα γίνει στο σπίτι της, μιας και στη Βρετανία είναι σύνηθες πολλές γυναίκες να γεννάνε σπίτι τους.
Το τηλεψώνιο και “θέλω να γίνω μοντέλο” Τζόσι Κάνινγκχαμ ανακοίνωσε στους 27.000 ακολούθους της στο twitter, ότι τα 4 εισιτήρια προς 10.000 λίρες Αγγλίας το καθένα, πουλήθηκαν μέσα σε 14 λεπτά.
Τα τρία εισιτήρια αγόρασαν δημοσιογράφοι, μην χάσουν τα κοράκια τη live εγκυμοσύνη του ψώνιου, το τέταρτο κάποιος φανατικός θαυμαστής της.
Αυτοί οι τέσσερις “τυχεροί” θα είναι παρόντες την ώρα που θα γεννά στο κρεβάτι της και θα παρακολουθούν το γεγονός από κοντά.
Ύστερα από το κράξιμο που έφαγε στα social media, η Τζόσι Κάνινγκχαμ ανακοίνωσε ότι ένα μέρος του συνολικού ποσού των 40.000 λιρών Αγγλίας, θα το δώσει σε ίδρυμα που ασχολείται με την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.























































