ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εμίρης του Κατάρ, σεΐχης Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι, αποχώρησε την Κυριακή από τη Σύνοδο Κορυφής των Αράβων ηγετών στην Τυνησία.
Οι ηγέτες του Αραβικού Συνδέσμου συναντήθηκαν την Κυριακή στην Τύνιδα και ήταν η πρώτη φορά που οι ηγεμόνες Σαουδικής Αραβίας και Κατάρ βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, από την επιβολή κυρώσεων της Σαουδικής Αραβίας στο μικρό εμιράτο.
Ωστόσο, ο εμίρης του Κατάρ, που κατηγορείται ότι χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές, τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποχώρησε αιφνιδίως μετά την έναρξη των εργασιών.
Το πρακτορείο ειδήσεων του Κατάρ, QNA, μετέδωσε ότι ο εμίρης Ταμίμ αναχώρησε από την Τυνησία αφού πρώτα παρέστη στην επίσημη έναρξη του Αραβικού Συνδέσμου, δίχως να εξηγήσει την αιτία της αποχώρησής του.























































