ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Άρια Περμάνα από την Ινδονησία, θεωρείτο μέχρι πρόσφατα το πιο παχύ παιδί στον κόσμο και τρεφόταν με noodles, αναψυκτικά και τηγανητό κοτόπουλο.
Ένα αγόρι ηλικίας 13 ετών, που κάποτε ζύγιζε 191,9 κιλά, θέλει να απομακρύνει την περίσσεια του δέρματος του, αφού έχασε περισσότερο από το ήμισυ του σωματικού βάρους του.
Στα δέκα του χρόνια, περπατούσε ελάχιστα και με δυσκολία, έκανε μαθήματα στο σπίτι και μπάνιο σε μια εξωτερική λίμνη.
Η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο και έτσι έγινε ο νεώτερος άνθρωπος που υποβλήθηκε σε επέμβαση γαστρικού μανικιού.
Η επέμβαση -μαζί με μια αυστηρή δίαιτα που περιελάμβανε μόνο ψάρια και λαχανικά στη σχάρα- βοήθησε τον έφηβο να χάσει 106 κιλά και τώρα πια ζυγίζει 85.8 κιλά.
Ένας χειρουργός προσφέρθηκε να αφαιρέσει το δέρμα που περισσεύει από το στήθος και τα χέρια του Άρια.
Οι γονείς του, όταν ο Άρια άρχισε να παχαίνει επικίνδυνα, προσπάθησαν να ενθαρρύνουν τον γιο τους να τρώει πιο υγιεινά, αλλά παραδέχονται ότι ενέδιδαν στις απαιτήσεις του για παχυντικά φαγητά.
Οι γονείς του Άρια ήταν αρχικά διστακτικοί για την επέμβαση του γιου τους αλλά συνειδητοποίησαν ότι αν δεν το έκανε η ζωή του θα ήταν σε μεγάλο κίνδυνο.
«Στην αρχή δεν θέλαμε να κάνουμε την επέμβαση ο Άρια», δήλωσε ο πατέρας του.
«Αλλά ο γιατρός μας έδειξε τη διαδικασία σε βίντεο. Και αφού καταλάβαμε τη διαδικασία, είχαμε μια οικογενειακή συνάντηση, συμφωνήσαμε και αποφασίσαμε ο Άρια να κάνει την επέμβαση».

























































