ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την πτώση ενός λεωφορείου σε μια χαράδρα στη Βολιβία, το σοβαρότερο δυστύχημα από τις αρχές του 2019 στη χώρα αυτή.
«Βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών, προς το παρόν έχουμε 25 νεκρούς και 24 τραυματίες, οι οποίοι διακομίστηκαν σε διάφορα νοσοκομεία» δήλωσε ο διοικητής της τροχαίας Φερνάντο Ρόχας, όπως μετέδωσε το βολιβιανό πρακτορείο ειδήσεων ANF.
Ενώ ο οδηγός του λεωφορείου επιχειρούσε να προσπεράσει ένα φορτηγό, τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο όχημα, «με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και το λεωφορείο να πέσει σε μια χαράδρα βάθους 200 μέτρων» εξήγησε, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου ο Γιουρί Καλντερόν, ο αρχηγός της αστυνομίας της Βολιβίας.
Ο αρχικός απολογισμός έκανε λόγο για 17 νεκρούς, σημείωσε ο Καλντερόν.
Το δυστύχημα συνέβη σε απόσταση 90 χλμ βόρεια της Λα Πας, ενώ το λεωφορείο κατευθυνόταν στην κοινότητα Ρουρεναμπάκε.
Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, που βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Αργεντινή, απέστειλε τα συλλυπητήριά του στο Twitter.
Πρόκειται για το χειρότερο δυστύχημα αυτού του είδους στη Βολιβία από τις αρχές του 2019.























































