ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Κιμ Γιονγκ Ουν ενόψει της συνάντησης που θα έχει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η αποστολή του Κιμ για ακόμα μία φορά είναι πολυμελής και αυτή τη φορά, μέλη της, έγιναν… καθαριστές.
Και αυτό διότι κατά την άφιξη του θωρακισμένου τρένου με τον Κιμ Γιονγκ Ουν κάποιοι από τους άνδρες της ασφαλείας του επιφορτίστηκαν με το να γυαλίσουν τις χειρολαβές τις οποίες θα χρησιμοποιούσε ο Βορειοκορεάτης ηγέτης για να αποβιβαστεί από το βαγόνι.
Στη συνέχεια άλλοι άνδρες της ασφάλειας τοποθέτησαν δύο πλατφόρμες για να κατέβει ο Κιμ Γιονγκ Ουν.
Όμως υπήρχε ένα μικρό απρόοπτο αφού το τρένο δεν σταμάτησε μπροστά από το κόκκινο χαλί που είχε απλωθεί για την υποδοχή.
Έτσι ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποβιβάστηκε με ένα λεπτό καθυστέρηση.
Ο Βορειοκορεάτης φορούσε ένα μαύρο πανωφόρι, καπέλο και χαμογελούσε διάπλατα.























































