ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες κυρώσεις στη Βενεζουέλα επέβαλαν οι ΗΠΑ

Νέες κυρώσεις στη Βενεζουέλα επέβαλαν οι ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κυρώσεις στον υπουργό Εξωτερικών στη Βενεζουέλα και σε έναν δικαστή επέβαλε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Ο υπουργός Χόρχε Αρεάσα και ο δικαστής Κάρολ Παντίγια είναι οι δύο τελευταίοι αξιωματούχοι στη Βενεζουέλα που μπαίνουν στη «μαύρη λίστα» των αμερικανικών αρχών το τελευταίο διάστημα.

«Το υπουργείο Οικονομικών θα συνεχίσει να στοχοθετεί τους διεφθαρμένους υποστηρικτές του Νικολάς Μαδούρο, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι αρμόδιοι για τη διπλωματία και τη δικαιοσύνη για λογαριασμό αυτού του παράνομου καθεστώτος», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούχιν.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μείνουν άπραγες να παρακολουθούν καθώς το παράνομο καθεστώς του Μαδούρο στερεί από τον λαό της Βενεζουέλας τον πλούτο, την ανθρωπιά και το δικαίωμα στη δημοκρατία», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Εκεχειρία μέχρι τη Δευτέρα 11/05 στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας και ανταλλαγή 2.000 κρατουμένων

UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο – Η δήλωση Τραμπ

Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι έπληξαν δύο ιρανικά τάνκερ

Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για «κατάφωρη παραβίαση» της εκεχειρίας

Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr