ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κυρώσεις στον υπουργό Εξωτερικών στη Βενεζουέλα και σε έναν δικαστή επέβαλε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.
Ο υπουργός Χόρχε Αρεάσα και ο δικαστής Κάρολ Παντίγια είναι οι δύο τελευταίοι αξιωματούχοι στη Βενεζουέλα που μπαίνουν στη «μαύρη λίστα» των αμερικανικών αρχών το τελευταίο διάστημα.
«Το υπουργείο Οικονομικών θα συνεχίσει να στοχοθετεί τους διεφθαρμένους υποστηρικτές του Νικολάς Μαδούρο, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι αρμόδιοι για τη διπλωματία και τη δικαιοσύνη για λογαριασμό αυτού του παράνομου καθεστώτος», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούχιν.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μείνουν άπραγες να παρακολουθούν καθώς το παράνομο καθεστώς του Μαδούρο στερεί από τον λαό της Βενεζουέλας τον πλούτο, την ανθρωπιά και το δικαίωμα στη δημοκρατία», πρόσθεσε.






















































