ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις γυμνόστηθες γυναίκες, που είχαν γραμμένο στο σώμα τους το σύνθημα «Αυτό δεν είναι πατριωτισμός, είναι φασισμός», διέκοψαν την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ακροδεξιού κόμματος Vox, που ήταν σε εξέλιξη στο κέντρο της Μαδρίτης το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.
Οι γυναίκες, μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης Femen, κατάφεραν να ανέβουν στην εξέδρα, στην Πλάθα δε Κολόν, προτού να τις απομακρύνουν οι άνδρες της ασφάλειας.
Μια εκπρόσωπος του κινήματος, που εδρεύει στο Παρίσι, επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για μια πρωτοβουλία της Femen.
Το Vox, το ένα από τα πέντε κόμματα που εκτιμάται ότι θα εισέλθουν στο κοινοβούλιο, στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή, θα είναι το πρώτο ακροδεξιό κόμμα που εκλέγει βουλευτές από το 1982.























































