ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμπντουλάχ Γκιουλ, Αχμέτ Νταβούτογλου, Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως κάθε τύραννος, όταν εξολοθρεύσει τους αντιπάλους του στρέφεται στους δικούς του, έτσι και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακάλυψε τώρα εχθρούς μέσα στο ίδιο το κόμμα του.
Πρώτοι και καλύτεροι στη λίστα να χάσουν τα κεφάλια τους είναι οι Νταβούτογλου και Γκιουλ.
Εχθρούς εντός του ισλαμικού κόμματός του (AKP) βλέπει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και δηλώνει αποφασισμένους να το αντιμετωπίσει λίγες εβδομάδες μετά τις εκλογικές ήττες στην πρωτεύουσα Άγκυρα, αλλά και στην Κωνσταντινούπολη.
Τόσο ο Ερντογάν όσο και οι υποστηρικτές του αποδίδουν τις ήττες που υπέστησαν σε εκλογική νοθεία από άγνωστες ομάδες, ενώ διεξάγουν δικαστικό αγώνα για την ανατροπή των εκλογικών αποτελεσμάτων.
«Καθώς μαχόμαστε έξω από το κόμμα, πρέπει να πω ότι έχουμε ανθρώπους που μας κάνουν ζημιά κι από το εσωτερικό», τόνισε ο Ερντογάν στη διάρκεια ομιλίας του σε υποστηρικτές του κόμματος του.
Δεν αναφέρθηκε στα ονόματα των εσωτερικών εχθρών του, αλλά είναι γνωστό σε ποιους αναφέρεται.
«Αυτό που συμβαίνει σε κάθε επαρχία και σε κάθε εκλογική περιφέρεια, το έχουμε πληροφορηθεί.
»Τα γνωρίζουμε όλα, για το μέλλον αυτού του κόμματος θα αποδώσουμε ευθύνες. Δεν θα τους κουβαλάμε στην πλάτη μας», υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος.
Στο προσκήνιο επέστρεψε ο Αχμέτ Νταβούτογλου, που εδώ και τρία χρόνια ήταν στον «πάγο» από το καθεστώς Ερντογάν.
Ο πρώην πρωθυπουργός άσκησε προ ημερών για πρώτη φορά δημόσια κριτική στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την οικονομία, για τη συμμαχία του με τους «Γκρίζους Λύκους» και τον παρεμβατισμό στα μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Yenicag» ο Αχμέτ Νταβούτογλου βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Αμπντουλάχ Γκιουλ, 11ο πρόεδρο της Τουρκίας, να προχωρήσουν στην ίδρυση νέου κόμματος διασπώντας το κυβερνών ισλαμικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).
Λέγεται ότι έχουν 50 βουλευτές μαζί τους και ότι υπόσχονται στη Δύση να επαναφέρουν την Τουρκία στην «κανονικότητα».























































