ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ιράκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τουρκία, Χακάρι, Χαλέπι,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν το Σάββατο από οβίδες που εκτόξευσαν μέλη του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) από το βόρειο Ιράκ, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, άλλος ένας στρατιώτης τραυματίστηκε.
Βλήματα όλμων έπληξαν μια στρατιωτική βάση στη μεθοριακή επαρχία του Χακάρι.
Σε αντίποινα, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις προχώρησαν σε αεροπορικές επιδρομές και βομβαρδισμούς από το πυροβολικό.
Από τις αιματηρές συγκρούσεις με τους αντάρτες του PKK έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι από το 1984 στην Τουρκία.
Το PKK δρα κυρίως στη νοτιοανατολική Τουρκία, όμως έχει και βάσεις στις ορεινές περιοχές του βόρειου Ιράκ, οι οποίες βομβαρδίζονται συχνά από την τουρκική πολεμική αεροπορία.
Το υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε επίσης ότι άλλος ένας Τούρκος στρατιώτης σκοτώθηκε σήμερα και ένας ακόμη τραυματίστηκε ελαφρά στην περιοχή Τελ Ριφάατ της βόρειας Συρίας από τις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG), την κουρδική πολιτοφυλακή που σύμφωνα με την Άγκυρα συνδέεται με το PKK, όμως στηρίζεται από τη Δύση στη μάχη εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.























































