Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσωπικές διαφορές πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση στον Αργεντινό βουλευτή

Προσωπικές διαφορές πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση στον Αργεντινό βουλευτή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή, Δολοφονίες,

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδουν οι αρχές της Αργεντινής την επίθεση που δέχτηκαν ένας βουλευτής και ο συνεργάτης του στο Μπουένος Άιρες, μολονότι αρχικά την είχαν χαρακτηρίζει μαφιόζικη ενέργεια.

Ο ένας από τους δύο άνδρες που άνοιξαν πυρ εναντίον του βουλευτή Έκτορ Ολιβάρες και του φίλου του, Μιγκέλ Γιαντόν, συνελήφθη σε μια περιοχή 300 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα.

Ο βουλευτής νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση ενώ ο Γιαντόν σκοτώθηκε επί τόπου.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο δράστης, Χουάν Χοσέ Φερνάντες, 42 ετών, η σιλουέτα του οποίου διακρίνεται στις εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα της Αργεντινής, σκότωσε τον Γιαντόν επειδή διαφωνούσε με την ερωτική σχέση που διατηρούσε ο τελευταίος με την κόρη του.

«Η υπόθεση διαλευκάνθηκε και επιβεβαιώνουμε ότι δεν επρόκειτο για πολιτικό έγκλημα. Ο στόχος ήταν ο Γιαντόν», είπε η υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας, Πατρίσια Μπούλριτς.

Ο Ολιβάρες και ο Γιαντόν βάδιζαν στην πλατεία, απέναντι από το κοινοβούλιο, όταν δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Νέα Πέραμος: Έξι μέρες κρατούσαν ζωντανό τον 27χρονο πριν τον σκοτώσουν

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Ισραηλινός αξιωματούχος προειδοποιεί τον Τραμπ: Οι αεροπορικές επιδρομές από μόνες τους δεν θα ανατρέψουν τον Χαμενεΐ

Θεσσαλονίκη: Την δολοφονία 46χρονης ομολόγησε 52χρονος, ερευνάται η εμπλοκή του και στον θάνατο 41χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr