Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιμάμης σε τζαμί της Ιταλίας: “Να σκοτώσουμε τους Εβραίους έναν προς έναν”

Ιμάμης σε τζαμί της Ιταλίας: “Να σκοτώσουμε τους Εβραίους έναν προς έναν”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ιταλία απέλασε την Τρίτη έναν Μαροκινό ιμάμη ο οποίος καταγράφηκε σε βίντεο να κηρύττει τη βία εναντίον των Εβραίων, κατά τη διάρκεια της πολεμικής επιχείρησης του Ισραήλ στη Γάζα.

Ο ιμάμης βιντεοσκοπήθηκε κατά τη διάρκεια της προσευχής της Παρασκευής σε ένα τζαμί κοντά στη Βενετία, όπου καλούσε τους πιστούς να σκοτώσουν έναν προς έναν όλους τους Εβραίους.

Δείτε το βίντεο:

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Αντζελίνο Αλφάνο, είπε ότι διέταξε την απέλαση του Ραούντι Άλντελμπαρ “για πολύ σοβαρή διατάραξη της δημόσιας τάξης, και ως επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της Ιταλίας για κήρυγμα θρησκευτικών διακρίσεων”.

Ο Άλντελμπαρ, ιμάμης στην πόλη της Σαν Ντόνα ντι Πιάβε στη βόρεια Ιταλία, εμφανίζεται στο βίντεο να λέει, “Θεε, ρίξε πάνω τους αυτό που θα μας κάνει ευτυχισμένους, μέτρα τους έναν προς έναν και σκότωσέ τους έναν προς έναν”.

Ο Αλφάνο είπε ότι το κήρυγμα του ιμάμη ήταν “απαράδεκτο” και ήταν “ξεκάθαρα αντισημιτικό, με προτροπές σε βία και θρησκευτικό μίσος”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισραήλ ήταν έτοιμο να σκοτώσει Αραγτσί και Καλιμπάφ αλλά οι ΗΠΑ το σταμάτησαν

Ισραηλινός αξιωματούχος: Νεκρός σε πλήγμα ο αρχηγός του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης – Ήταν υπεύθυνος για τον αποκλεισμό του Ορμούζ

48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ

Λευκός Οίκος: Θα πλήξουμε ακόμη πιο σκληρά το Ιράν εάν δεν αποδεχτεί την ήττα του

«Σε πλήρη ισχύ»: Ο Νετανιάχου διαψεύδει τα δημοσιεύματα περί τερματισμού του πολέμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr