ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζαρίφ: Οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο και όχι συμφωνία με το Ιράν

Ζαρίφ: Οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο και όχι συμφωνία με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για επιθυμία των ΗΠΑ να ξεκινήσουν πόλεμο με το Ιράν έκανε λόγο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του «οι γελοτοποιοί πολιτικοί που βρίσκονται δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ διψούν για πόλεμο και όχι για διπλωματία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τραμπ ανακοίνωσε πρόσθετες κυρώσεις ενάντια στο Ιράν, οι οποίες πλήττουν τόσο τον ανώτατο αρχηγό της χώρας αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, όσο και τον υπουργό Εξωτερικών Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ.

O Ζαρίφ είχε υποστηρίξει στο παρελθόν ότι υπάρχει μία «Ομάδα Β» δίπλα στον πρόεδρο Τραμπ, στην οποία ανήκει ο Τζον Μπόλτον αλλά και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, η οποία ασκεί πιέσεις στον Τραμπ προκειμένου να ξεκινήσει μία πολεμική σύγκρουση με την Τεχεράνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Τουρκία «έκλεισε» κρατική τράπεζα του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη επειδή φοβάται κυρώσεις των ΗΠΑ

Σαουδική Αραβία: Καπνός στο αεροδρόμιο του Ριάντ – Στις φλόγες δεξαμενή της «Αράμκο»

Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ – Ο Τραμπ πανηγυρίζει

Ελευθεροτεκτονισμός: Η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας με Ιρανούς που αντιστέκονται στο αιματοβαμμένο καθεστώς των μουλάδων

Εκπαιδευτική περιοδεύουσα έκθεση «Ιδρύοντας τη Δημοκρατία στην Ελλάδα και την Αμερική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr