ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανός υπ. Άμυνας σε Ακάρ: Αν πάρετε S-400 θα δεχθείτε και τις συνέπειες

Αμερικανός υπ. Άμυνας σε Ακάρ: Αν πάρετε S-400 θα δεχθείτε και τις συνέπειες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Μαρκ Έσπερ προειδοποίησε την Τετάρτη τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ πως η αγορά από την Άγκυρα του ρωσικού αμυντικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400 όχι μόνο θα βάλει τέλος στον ρόλο της Τουρκίας στον πρόγραμμα του μαχητικού F-35, αλλά θα βλάψει επίσης την τουρκική οικονομία λόγω των αμερικανικών κυρώσεων που θα επακολουθήσουν, δήλωσε ανώτερος αμερικανός αξιωματούχος.

«Ο υπουργός ήταν για μια ακόμη φορά πολύ κατηγορηματικός ότι η Τουρκία δεν θα έχει και τους S-400 και τα F-35.

»Και, αν δεχθούν τους S-400, θα πρέπει να δεχθούν και τις συνέπειες όχι μόνο στο πρόγραμμα του F-35, αλλά και στην οικονομική κατάστασή τους», δήλωσε ο ανώτερος αξιωματούχος του Πενταγώνου, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομασθεί, μετά τη συνάντηση ΗΠΑ-Τουρκίας στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μετά από 18 ώρες συνομιλιών, ΗΠΑ και Ιράν έρχονται πιο κοντά σε μια τελική συμφωνία

Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» – «Δεν θα καταφέρετε καν να επιστρέψετε στην αναθεματισμένη τη χώρα σας»

Νέες απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης: Θα πλήξουμε το Ιράν ακόμα πιο σκληρά αν δεν συγκρατήσει τη Χεζμπολάχ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr