Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πάει Βρυξέλλες – Ποιους θα συναντήσει

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ πάει Βρυξέλλες – Ποιους θα συναντήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο δήλωσε τη Δευτέρα ότι κατευθύνεται προς τις Βρυξέλλες για να συζητήσει τη διατλαντική συνεργασία με ηγέτες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Ο Πομπέο θα συναντηθεί με τον Βέλγο Πρωθυπουργό και τον εκλεγέντα Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Τσαρλς Μισέλ καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιέν Στόλτενμπεργκ, σύμφωνα με δήλωση του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου ταξιδιού του, θα ανταλλάξει απόψεις με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ντέιβιντ Σάσολι και την εκλεγμένη Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

«Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα μέσω ενός ουσιαστικού και αποτελεσματικού διαλόγου», ανέφερε ο Πομπέο σε μια εποχή που άλλοι κορυφαίοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ ανακοίνωσαν επίσης την πρόθεση της Ουάσινγκτον να λάβει αυστηρότερη στάση εναντίον της Ρωσίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Έλον Μασκ κατά Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Δεν είναι δημοκρατία, αλλά τυραννική γραφειοκρατία»

Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία – Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr