ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ρωσία, Σεργκέι Ριαμπκόφ,


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο κίνδυνος να ξεσπάσει ένας πυρηνικός πόλεμος υπό τις σημερινές διεθνείς συνθήκες υφίσταται, δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ κατά την παρουσίαση της έκθεσης του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών που είχε ως θέμα τη «νέα αντίληψη και τους τρόπους ενίσχυσης της πολυμερούς στρατηγικής σταθερότητας».
«Υπάρχει κίνδυνος να ξεκινήσει ένας πυρηνικός πόλεμος.
»Είναι ιδιαίτερα εμφανής η αρνητική δυναμική που εκδηλώνεται τον τελευταίο χρόνο», δήλωσε ο Ριαμπκόφ.
Σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο, οι ενέργειες των δυτικών συναδέλφων γίνονται πιο συναισθηματικές και κατά καιρούς αρκετά επιθετικές.
«(Οι δυτικοί) αποφεύγουν να συζητήσουν επι της ουσίας ζητήματα που έχουν ωριμάσει, μπλοκάρουν το έργο των διαύλων διαλόγου, συνεχίζουν να προκαλούν κλονισμούς στην αρχιτεκτονική ελέγχου των εξοπλισμών, σκόπιμα υιοθετούν μια απροκάλυπτη καταστροφική πολιτική επιδιώκοντας να ακυρώσουν τους αποτελεσματικούς εκείνους μηχανισμούς που οικοδομήθηκαν από δεκαετίες και οδηγούσαν σε αποτελεσματικές συμφωνίες στον τομέα της ασφάλειας και σταθερότητας».
Ο Σεργκέι Ριαμπκόφ, αναφερόμενος στην πολιτική αυτή συμπεριφορά, δήλωσε ότι «πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη και ανεύθυνη συμπεριφορά, που εγκυμονεί αρνητικές συνέπειες για την στρατηγική σταθερότητα».
Ο ίδιος προσέθεσε ότι οι πυρηνικές δυνάμεις δεν πρέπει να επιτρέψουν έναν πυρηνικό πόλεμο.























































