ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με τσεκούρι έσπασε τα παράθυρα και μπήκε στο σπίτι που διέμεναν τα παιδιά του με την εν διαστάσει σύζυγο του, ένας 39χρονος Σύρος στο χωριό Χλώρακα της Πάφου.
Ο 39χρονος απήγαγε τον 9χρονο γιο του ενώ η 7χρονη κόρη του κατάφερε να ξεφύγει καθώς προφασίστηκε ότι θέλει να αγοράσει κάτι από το περίπτερο.
Η 41χρονη Ελληνοκύπρια μητέρα κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία, η οποία άρχισε άμεσα την αναζήτηση του πατέρα και κατάφερε να τον εντοπίσει και να το συλλάβει.
Το 9χρονο παιδί επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας. Η εν διαστάσει σύζυγος είχε εκφράσει φόβους στην αστυνομία ότι στόχος του πατέρα ήταν να μεταφέρει τα παιδιά στα κατεχόμενα και από εκεί να πάνε στη Συρία.























































