ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή, Ευνουχισμός,


















































Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φρικτό τέλος είχε στη ζωή του ένας άνδρας όταν η 28χρονη ερωμένη του, του έκοψε το πέος με κλαδευτήρι!
Η γυναίκα καταδικάστηκε την Τετάρτη από δικαστήριο της Κόρντομπα στην Αργεντινή σε 13 χρόνια κάθειρξη.
Η Μπρέντα Μπαρατίνι, μια αρχιτέκτονας 28 ετών, κρίθηκε ένοχη ομόφωνα από τους ενόρκους, που ακολούθησαν τη σύσταση της εισαγγελίας.
«Λυπάμαι πραγματικά για αυτό που έκανα, δεν ήθελα ποτέ να σκοτώσω κανέναν.
»Ζητούσα δικαιοσύνη. Κατέστρεψα τη ζωή μου, θέλω να επιστρέψω στην κανονική ζωή μου», δήλωσε κλαίγοντας η κατηγορούμενη λίγη ώρα πριν της ανακοινωθεί η απόφαση των ενόρκων.
Στη διάρκεια της δίκης η νεαρή γυναίκα παραδέχθηκε ότι ήθελε να επιτεθεί στον σύντροφό της, όχι όμως να τον σκοτώσει, επειδή «της συμπεριφερόταν σαν τρόπαιο» και έδειχνε βίντεο από προσωπικές του στιγμές στους φίλους του.
Ο δικηγόρος της Ιβάν Σιρόνι δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση:
«Σε όλη την ιστορία της δικαιοσύνης της Αργεντινής δεν έχει υπάρξει καταδίκη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πέος».























































