Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ναζί Ουκρανοί του Δεξιού Τομέα επιτίθενται στους Ρώσους και πετσοκόβονται! (βίντεο)

Ναζί Ουκρανοί του Δεξιού Τομέα επιτίθενται στους Ρώσους και πετσοκόβονται! (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αυτά που δεν τα μεταδίδει κανένα Μέσο στην Ελλάδα, ωστόσο, οι Ουκρανοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα ομολογούν μόνοι τους.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, ναζιστικές ένοπλες συμμορίες μαζί με τον τακτικό στρατό της Ουκρανίας ετοιμάζονται για επίθεση εναντίον ρωσόφωνων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία. Το βίντεο έχει ανέβει στο κανάλι του ναζιστικού κόμματος Σβόμποντα στο YouTube.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι ίδιοι οι Ουκρανοί, το στρατιωτικό τάγμα του “Donbass” υποστηριζόμενο από τo τάγμα “Αzov”, το τάγμα εθελοντών “Shakter” (ναζί) και το τάγμα του “Δεξιού Τομέα” (ναζί με βούλα), δεν μπόρεσαν να περάσουν μέσα από τις γραμμές των μαχητών της πολιτοφυλακής που είχε αναπτύξει την άμυνά του στα περίχωρα της Ilovaiskaya. Έξι εθελοντές (ναζί) σκοτώθηκαν και περισσότεροι από δέκα τραυματίστηκαν. Οι δυνάμεις δεν ήταν δυνατό να προωθηθούν, έτσι τα τάγματα υποχώρησαν.

Στο σχετικό βίντεο βλέπουμε αρχικά τις οδηγίες που δίνει στους άντρες του ο διοικητής του τάγματος του Donbass, γνωστός για τη θηριωδία του, Symeon Sementchenko.

“Η αποστολή μας είναι να εισχωρήσουμε γρήγορα στα εδάφη τους και να λάβουμε θέσεις για το πυροβολικό και τα βαρέα όπλα”.

Το βίντεο ξεκινά με τα ναζιστικά τάγματα να ανοίγουν πυρ μαζί με τους τακτικούς στρατιώτες. Οι ρωσόφωνοι αντάρτες απαντούν με όλμους και βαριά πολυβόλα.

Ξεκινάνε οι μάχες και λίγα λεπτά αργότερα, βλέπουμε τραυματίες από την ουκρανική πλευρά, και στο τέλος το τάγμα του «Donbass» αναγκάζεται να υποχωρήσει, μετρώντας νεκρούς και τραυματίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr