Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

31χρονος απειλούσε κτηνοτρόφους γιατί δεν τον άφηναν να το «κάνει» με ζώα

31χρονος απειλούσε κτηνοτρόφους γιατί δεν τον άφηναν να το «κάνει» με ζώα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας άνδρας από το Νιου Τζέρσεϊ κατηγορείται ότι απείλησε κτηνοτρόφους, και προκάλεσε ζημιές στα αυτοκίνητα τους επειδή εκείνοι αρνήθηκαν να τον αφήσουν να το «κάνει» με τα ζώα τους.

Όπως αναφέρει η New York Post, που επικαλείται ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας New Jersey Herald, ο 31χρονος Ρίτσαρντ Ντέκερ το 2018 έστελνε μηνύματα σε φάρμες και στάβλους ζητώντας να του επιτρέψουν να κάνει σεξ με τις αγελάδες και τα άλογα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, το αίτημα του απορρίφθηκε από τους κτηνοτρόφους και τους φροντιστές των ζώων και έτσι εκείνος άρχισε να τους παρενοχλεί.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα και να τοποθετούσε αυτοσχέδιες διατάξεις με μεταλλικά καρφιά κοντά στην είσοδο των αγροκτημάτων τους, για να προκληθεί ζημιά στα λάστιχα τους.

Μάλιστα σε μια περίπτωση, απείλησε να χτυπήσει την σύζυγο ενός κτηνοτρόφου με ένα ξύλο όταν του αρνήθηκε ξανά το αίτημα του.

Ο Ντέκερ συνελήφθη στην περιοχή Βέρνον στις 3 Οκτωβρίου, μετά από έρευνα τις αστυνομίας στο σπίτι του.

Στο εσωτερικό του βρέθηκαν ένα αυτοσχέδιο όπλο, βέλη με εκρηκτικές ύλες συνδεδεμένες πάνω τους και μεταλλικά καρφιά σαν εκείνα που είχαν χρησιμοποιηθεί στις φάρμες.

Όπως αναφέρει η New York Post το δικαστήριο διέταξε την προφυλάκιση του άνδρα μέχρι τη δίκη του που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, με το σκεπτικό ότι αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη

Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως

Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία

Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr