ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό τέλος βρήκε ένας Γάλλος τουρίστας, σε καταρράκτη στο νησί Κο Σαμούι στην Ταϊλάνδη, προσπαθώντας να βγάλει μια σέλφι.
Στο σημείο αυτό είχε σκοτωθεί τον Ιούλιο και ένας Ισπανός τουρίστας και όπως είπαν φίλοι του θύματος, αγνόησε προειδοποιητικές πινακίδες και κρεμάστηκε σε ένα σκοινί για να βγάλει τη φωτογραφία που ήθελε.
«Χρειάστηκαν πολλές ώρες για να ανασύρουμε το πτώμα του επειδή η περιοχή είναι απόκρημνη και το έδαφος ολισθηρό», δήλωσε ο αξιωματούχος της αστυνομίας Πουβαντόλ Βιριγιαβαρανγκούλ.
«Ο φίλος του μας διηγήθηκε ότι προσπαθούσε να πάρει μια σέλφι, γλίστρησε και έπεσε» προσέθεσε.
Σύμφωνα με μελέτη του 2018 του ιδρύματος All India Institute of Medical Sciences, συνολικά 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον κόσμο από τον Οκτώβριο του 2011 ως τον Νοέμβριο του 2017 από δυστυχήματα την ώρα που τραβούσαν σέλφι.























































