Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυροβολισμοί και συλλήψεις στο Φέργκιουσον

Πυροβολισμοί και συλλήψεις στο Φέργκιουσον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έκρυθμη παραμένει για 3η συνεχόμενη ημέρα η κατάσταση στο Φέργκιουσον στην πολιτεία Μιζούρι των ΗΠΑ, όπου συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ της αστυνομίας και διαδηλωτών που διαμαρτύρονται για το θάνατο του 18χρονου Αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν από πυρά αστυνομικού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη 31 ατόμων, αφού προηγουμένως δέχθηκαν πυροβολισμούς από διαδηλωτές.

Όπως ανακοίνωσε αξιωματικός της αστυνομίας, οι αστυνομικοί δεν ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς παρότι δέχθηκαν «σφοδρά πυρά», ενώ κατέσχεσαν δύο όπλα από διαδηλωτές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ελάχιστες» οι πιθανότητες συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν, δηλώνουν Ισραηλινοί αξιωματούχοι στην «Post»

Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει

Η κυβέρνηση Τραμπ πλήττει ιρανικές ενεργειακές υποδομές εν μέσω μαζικής κινητοποίησης των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων

Στελέχη πετρελαϊκών προειδοποιούν για μακροπρόθεσμες ζημιές από τον πόλεμο με το Ιράν, ενώ οι ΗΠΑ υποβαθμίζουν την κρίση

Οι Ιρανοί «μάγκεψαν» και απειλούν ότι «θα εξαλείψουν πλήρως κάθε ελπίδα διαπραγμάτευσης από το μυαλό των επιτιθέμενων»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr