ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κύπρος, Τουρκία,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το «υπουργικό συμβούλιο» του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους όρισε το αεροδρόμιο του Λευκόνοικου στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο ως βάση για τουρκικά drones, τα οποία θα συνοδεύουν τα πλωτά γεωτρύπανα που διενεργούν έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.
Τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAVs), άοπλα και οπλισμένα, θα ξεκινήσουν να απογειώνονται από το αεροδρόμιο του κατεχόμενου Λευκόνοικου (Γκετσιτκαλέ) από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Demiroren.
Μια ομάδα ειδικών από την Άγκυρα θεώρησε κατάλληλη επιλογή το αεροδρόμιο για τον σκοπό αυτό.
Επιπλέον επενδύσεις θα γίνουν επίσης στο αεροδρόμιο, δήλωσε ο «πρωθυπουργός» του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους, Ερσί Τατάρ, έπειτα από την απόφαση του «υπουργικού συμβουλίου».
«Η προστασία των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων είναι βασική προτεραιότητα», είπε ο Τατάρ, σύμφωνα με το Demiroren.























































