ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης επέτρεψε στην αναθεωρητική Τουρκία να επικαλείται «ήρεμα νερά» όταν μας εμπαίζει
Το Ιράν επικήρυξε με $30.000 για κάθε Αμερικανό στρατιώτη νεκρό ή αιχμάλωτο
Ιρανικά drone έπληξαν το γραφείο του πρωθυπουργού του Κουρδιστάν στο Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρό βομβαρδισμό εξαπέλυσε η ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας εναντίον του Ντονέτσκ, του προπυργίου της αντίστασης των ρωσόφιλων αποσχιστών στην ανατολική Ουκρανία.
Οι κάτοικοι τρομοκρατημένοι από το εκτεταμένο σφυροκόπημα εγκαταλείπουν την περιοχή κοντά στο αρχηγείο των φιλορώσων ανταρτών.
Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο twitter, οι Ουκρανοί βομβάρδισαν και την αγορά της πόλης, όπου υπάρχουν πολλοί νεκροί μεταξύ των αμάχων. Οι περιγραφές μιλάνε για σφαγή!
Στο βίντεο που θα δείτε οι Ουκρανοί χτυπάνε ένα λεωφορείο στο Ντονέτσκ με επιβάτες αμάχους και παιδιά:
Αυτοκίνητα τα οποία μεταφέρουν ενόπλους φιλορώσους αντάρτες περιφέρονται στους δρόμους της πόλης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δύο δημοσιογράφους του οι οποίοι βρίσκονται στην πόλη.
Τα οχήματα των φιλορώσων τρέχουν ιλιγγιωδώς εντός του Ντονέτσκ να γλιτώσουν από τις ουκρανικές βόμβες, παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες, ενώ τα καταστήματα έκλεισαν νωρίτερα, λόγω των βομβρδισμών στην αγορά της πόλης.
Δείτε φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο twitter:























































