ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Ζαΐχ Μπολσονάρου,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα ποσοστά επιδοκιμασίας της κυβέρνησης του προέδρου της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, καταγράφουν σταθερή πτώση με τις αρνητικές γνώμες να αυξάνονται, καταδεικνύει δημοσκόπηση των CNI/Ibope, την ώρα που το εριστικό πολιτικό στυλ του και η ελαφρά ύφεση φαίνεται πως πλήττουν τη δημοτικότητά του.
Ο αριθμός των Βραζιλιάνων που θεωρεί πως η κυβέρνησή του είναι φοβερή ή καλή μειώθηκε στο 29% από 31% τον Σεπτέμβριο, ενώ εκείνοι που κρίνουν ότι είναι κακή ή φρικτή αυξήθηκε στο 38% από το 34% στην προηγούμενη δημοσκόπηση, επισημαίνεται στην έρευνα.
Η θετική αξιολόγηση της ακροδεξιάς κυβέρνησης έχει καταγράψει πτώση στις τέσσερις προηγούμενες δημοσκοπήσεις του ινστιτούτου Ibope φέτος, πέφτοντας από το 35% τον Απρίλιο.
Η αρνητική αξιολόγηση, αντιθέτως, έχει ανοδική πορεία από το 27% τον Απρίλιο.
Η εμπιστοσύνη των πολιτών στο στυλ διακυβέρνησης του Μπολσονάρου επίσης μειώνεται, βάσει της δημοσκόπησης.
Η πλειονότητα όσων συμμετείχαν στην έρευνα, το 53%, δεν εγκρίνει τον τρόπο που κυβερνά τη Βραζιλία, ένα ποσοστό αυξημένο από το 40% τον Απρίλιο και το 50% τον Σεπτέμβριο.
Εκείνοι που επιδοκιμάζουν το στυλ διακυβέρνησής του μειώθηκαν στο 40% από το 51% τον Απρίλιο και το 44% τον Σεπτέμβριο.
Αλλά και ο αριθμός των Βραζιλιάνων που λένε ότι εμπιστεύονται τον Μπολσονάρου είναι μικρότερος, ανέρχεται στο 41% από το 51% τον Απρίλιο και το 42% τον Σεπτέμβριο.
Το ποσοστό εκείνων που δεν του έχουν καμία εμπιστοσύνη κατέγραψε άνοδο στο 56% από 45% τον Απρίλιο και 55% τον Σεπτέμβριο.






















































