Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Τυνησία εκτάκτως ο Ερντογάν – Ο τρελός θέλει να βάλει φωτιά παντού

Στην Τυνησία εκτάκτως ο Ερντογάν – Ο τρελός θέλει να βάλει φωτιά παντού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Τυνησία μετέβη σήμερα -ανήμερα Χριστουγέννων- ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χωρίς έως τώρα να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αιφνίδιας επίσκεψής του στη βορειοαφρικανική χώρα.

Όπως ανακοίνωσε η Άγκυρα, ο πρόεδρος Ερντογάν θα συναντηθεί και θα έχει συνομιλίες με τον Τυνήσιο ομόλογό του, Καΐς Σαγιέντ.

Ο σκοπός της επίσκεψης αυτής, που δεν είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, δεν διευκρινίστηκε από την τουρκική προεδρία.

Δεν αποκλείεται πάντως να ανακηρύξει ΑΟΖ και με την Τυνησία θεωρώντας ότι η Πελοπόννησος, ως νησί και η Σικελία, επίσης ως νησί, δεν έχουν δική τους ΑΟΖ.

Σωστά τα γράφουμε Έρντι «σαλεμένε»; Πάντως αποκλείεται να μην έχει πάρει «χαμπάρι» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι ετοιμάζονται να τον «φάνε».

Και μάλιστα αυτό που συζητάνε οι συνωμότες μεταξύ τους είναι «να τον φάμε πριν οδηγήσει την Τουρκία σε νέο διαμελισμό».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο – Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή

Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους – Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr