ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πελόσι: Η δολοφονία Σολεϊμανί δεν έκαναν ασφαλέστερες τις ΗΠΑ

Πελόσι: Η δολοφονία Σολεϊμανί δεν έκαναν ασφαλέστερες τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έκανε τις ΗΠΑ ασφαλέστερες δολοφονώντας τον Ιρανό στρατιωτικό διοικητή Κασέμ Σολεϊμανί.

«Δεν πιστεύω με βάση τι βρίσκεται στη διάθεση του κοινού ότι έκαναν τη χώρα ασφαλέστερη με αυτό που έπραξαν», τόνισε στην εβδομαδιαία της συνέντευξη Τύπου η Πελόσι.

Σε λίγες ώρες η Βουλή των Αντιπροσώπων αναμένεται να ψηφίσει επί του ψηφίσματος περί πολεμικών εξουσιών (War Powers Resolution) που στόχο έχει να μην επιτρέψει στον Τραμπ να διεξάγει πόλεμο ενάντια στο Ιράν χωρίς να λάβει την έγκριση του Κογκρέσου.

Αναφερόμενη στη διαδικασία της δίκης του Ρεπουμπλικάνου προέδρου στη Γερουσία με το ερώτημα της καθαίρεσής του, η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως το σώμα θα στείλει τα άρθρα της παραπομπής του Αμερικανού προέδρου στην Γερουσία «πιθανώς σύντομα».

«Πρέπει να κινηθούμε έξυπνα και με στρατηγική», ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θολό το τοπίο για την υγεία του Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Πληροφορίες για κρίσιμη κατάσταση και απομόνωση στη Τεχεράνη

Η CIA συγκρότησε μυστικά ειδική ομάδα για την άσκηση πιέσεων με στόχο την αλλαγή καθεστώτος στην Κούβα

Ορμούζ: Το Ιράν εξετάζει πρόστιμα σε αμερικανικά και ισραηλινά πλοία που θα το διασχίζουν

Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»

Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr