ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Αντιπροσώπων (ΗΠΑ), Ιράν, Κασέμ Σολεϊμανί, Νάνσι Πελόσι, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έκανε τις ΗΠΑ ασφαλέστερες δολοφονώντας τον Ιρανό στρατιωτικό διοικητή Κασέμ Σολεϊμανί.
«Δεν πιστεύω με βάση τι βρίσκεται στη διάθεση του κοινού ότι έκαναν τη χώρα ασφαλέστερη με αυτό που έπραξαν», τόνισε στην εβδομαδιαία της συνέντευξη Τύπου η Πελόσι.
Σε λίγες ώρες η Βουλή των Αντιπροσώπων αναμένεται να ψηφίσει επί του ψηφίσματος περί πολεμικών εξουσιών (War Powers Resolution) που στόχο έχει να μην επιτρέψει στον Τραμπ να διεξάγει πόλεμο ενάντια στο Ιράν χωρίς να λάβει την έγκριση του Κογκρέσου.
Αναφερόμενη στη διαδικασία της δίκης του Ρεπουμπλικάνου προέδρου στη Γερουσία με το ερώτημα της καθαίρεσής του, η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως το σώμα θα στείλει τα άρθρα της παραπομπής του Αμερικανού προέδρου στην Γερουσία «πιθανώς σύντομα».
«Πρέπει να κινηθούμε έξυπνα και με στρατηγική», ανέφερε.























































