ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σατανική Αμερικανίδα σκότωσε τον άνδρα της με κολλύριο

Σατανική Αμερικανίδα σκότωσε τον άνδρα της με κολλύριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια Αμερικανίδα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών, διότι δολοφόνησε τον σύζυγό της ρίχνοντάς του οφθαλμικές σταγόνες στο νερό του.

Η Λάνα Σου Κλέιτον, 53 ετών, παραδέχθηκε την ενοχή της ότι πράγματι δηλητηρίασε και σκότωσε τον σύζυγό της Στίβεν, 64 ετών, με αυτόν τον τρόπο, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο WBTV.

Το διάστημα μεταξύ 19 και 21 Ιουλίου του 2018, η σύζυγος έριξε το φονικό κολλύριο στο ποτήρι του συζύγου της, στο σπίτι τους στο Σάρλοτ, στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ.

Αρχικά, οι Αρχές νόμισαν ότι πρόκειται για φυσικό θάνατο, προτού η νεκροψία νεκροτομή δείξει ότι στο αίμα του θανόντος υπήρχαν υψηλά επίπεδα υδροχλωρικής τετραϋδροζολίνης, μιας ουσίας που χρησιμοποιείται κατά του ερεθισμού των ματιών.

Η Κλέιτον, νοσοκόμα στο επάγγελμα, που υποστηρίζει ότι την κακοποιούσε ο σύζυγός της, ομολόγησε ότι είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει κολλύριο, αφού το είδε σε τηλεοπτικές σειρές.

Το 2016 είχε τραυματίσει τον σύζυγό της με μία βαλλίστρα, μια ενέργεια που εκείνη την εποχή είχε θεωρηθεί ατύχημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Μετά από 18 ώρες συνομιλιών, ΗΠΑ και Ιράν έρχονται πιο κοντά σε μια τελική συμφωνία

Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr