ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σατανική Αμερικανίδα σκότωσε τον άνδρα της με κολλύριο

Σατανική Αμερικανίδα σκότωσε τον άνδρα της με κολλύριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια Αμερικανίδα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών, διότι δολοφόνησε τον σύζυγό της ρίχνοντάς του οφθαλμικές σταγόνες στο νερό του.

Η Λάνα Σου Κλέιτον, 53 ετών, παραδέχθηκε την ενοχή της ότι πράγματι δηλητηρίασε και σκότωσε τον σύζυγό της Στίβεν, 64 ετών, με αυτόν τον τρόπο, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο WBTV.

Το διάστημα μεταξύ 19 και 21 Ιουλίου του 2018, η σύζυγος έριξε το φονικό κολλύριο στο ποτήρι του συζύγου της, στο σπίτι τους στο Σάρλοτ, στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ.

Αρχικά, οι Αρχές νόμισαν ότι πρόκειται για φυσικό θάνατο, προτού η νεκροψία νεκροτομή δείξει ότι στο αίμα του θανόντος υπήρχαν υψηλά επίπεδα υδροχλωρικής τετραϋδροζολίνης, μιας ουσίας που χρησιμοποιείται κατά του ερεθισμού των ματιών.

Η Κλέιτον, νοσοκόμα στο επάγγελμα, που υποστηρίζει ότι την κακοποιούσε ο σύζυγός της, ομολόγησε ότι είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει κολλύριο, αφού το είδε σε τηλεοπτικές σειρές.

Το 2016 είχε τραυματίσει τον σύζυγό της με μία βαλλίστρα, μια ενέργεια που εκείνη την εποχή είχε θεωρηθεί ατύχημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βυθίζεται η δημοτικότητα του Τραμπ – Έπεσε στο 32%, το χαμηλότερο ποσοστό της πολιτικής του καριέρας

ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν κυρώσεις εναντίον ολόκληρου του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

Washington Post: Περισσότεροι Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί στον πόλεμο με το Ιράν απ’ όσους έχει αναγνωρίσει το Πεντάγωνο

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr