ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νικόλας Φαραντούρης: Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ - Ακολουθούν και άλλοι
Μοτζταμπά Χαμενεΐ: Νέο κεφάλαιο στα στενά του Ορμούζ μετά τη ντροπιαστική αποτυχία των ΗΠΑ
Τουρκία: Σε οικονομική εξαθλίωση από την ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς
Υποκλοπές: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά παραίτηση Τζαβέλλα από τον Άρειο Πάγο
Πυρά Τραμπ κατά Μερτς: Φτιάξε τη διαλυμένη χώρα σου και άσε το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού μια ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από το Λίβανο έπληξε το Σάββατο το βράδυ το βόρειο Ισραήλ.
“Η ρουκέτα η οποία εκτοξεύθηκε από τον Λίβανο έπληξε την Άνω Γαλιλαία”, αναφέρει η ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.
Την ευθύνη για τη ρουκέτα, που δεν φαίνεται να προκάλεσε θύματα ή ζημιές, μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου δεν την είχε αναλάβει καμιά οργάνωση.
Πηγή της λιβανέζικης Ασφάλειας διέρρευσε ότι η ρουκέτα εκτοξεύθηκε από την Ντέιρα, σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από τη μεθόριο με το Ισραήλ.
Στα μέσα Ιουλίου, τουλάχιστον εννέα ρουκέτες είχαν εκτοξευθεί προς το Ισραήλ από τον Λίβανο. Το Ισραήλ είχε απαντήσει με πυρά πυροβολικού προς το έδαφος του Λιβάνου.
Στρατιωτικοί αξιωματούχοι του Λιβάνου είχαν αποδώσει τότε την ευθύνη για τα πυρά εκείνα σε μια μικρή ομάδα Παλαιστινίων, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τη Γάζα, ενώ η Χεζμπολάχ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν χτύπησε το Ισραήλ για να μην επιδεινώσει τις ταλαιπωρίες του παλαιστινιακού λαού.























































