ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χαφτάρ χτύπησε τουρκικό πλοίο στο λιμάνι της Τρίπολης φορτωμένο με πολεμοφόδια

Ο Χαφτάρ χτύπησε τουρκικό πλοίο στο λιμάνι της Τρίπολης φορτωμένο με πολεμοφόδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στόχος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) έγινε στο λιμάνι της Τρίπολης ένα τουρκικό φορτηγό πλοίο, που μετέφερε πολεμοφόδια από την Τουρκία, σύμφωνα με πηγές του δικτύου Al Arabiya.

Ο 69χρονος απεσταλμένος του ΟΗΕ στη Λιβύη, Γ. Σαλαμέ επιβεβαίωσε την επίθεση κατά του τουρκικού πλοίου με ρουκέτες, χωρίς να δώσει πρόσθετες πληροφορίες.

Ανταποκριτής του Reuters στην Τρίπολη, την οποία προσπαθούν να απελευθερώσουν από τους φιλότουρκους ισλαμιστές οι δυνάμεις του Χαφτάρ, ανέφερε πως διέκρινε πυκνούς καπνούς από το λιμάνι, ενώ πηγές ανέφεραν πως έχει χτυπηθεί και μια αποθήκη.

Όπως μεταδίδει το Russia Today, το γραφείο Τύπου του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) επιβεβαίωσε ότι έπληξε φορτηγό πλοίο που μετέφερε πυρομαχικά και όπλα από την Τουρκία στο λιμάνι της Τρίπολης.

«Το τουρκικό πλοίο φορτωμένο με όπλα και πυρομαχικά που είχε δέσει σήμερα το πρωί στο λιμάνι της Τρίπολης καταστράφηκε», αναρτήθηκε σε σελίδα του LNA στο Facebook.

Ο ταξίαρχος Χαλέντ αλ Μαχτζούμπ του LNA δήλωσε στο Al-Arabiya ότι το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Τρίπολης κατά παραβίαση του εμπάργκο όπλων και μετέφερε όπλα και οπλισμένους τζιχαντιστές.

Δείτε ανάρτηση στο Twitter:

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) χρησιμοποιεί κρυπτονομίσματα για να συντηρήσει τα δίκτυά του στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr