ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Δεύτερη «πολιτική φάπα» Τσίπρα στα νέα φληναφήματα Στουρνάρα - Δήλωσε πως δεν επιθυμεί τρίτη θητεία στην ΤτΕ
Ο Πολάκης συμφώνησε με Τσίπρα για Στουρνάρα - Οργή για Τσακαλώτο, Χουλιαράκη, Δραγασάκη
Τραγικό τροχαίο στη Λούτσα: Ένας 15χρονος νεκρός και δυο συνομήλικοι του τραυματίες
Ρούμπιο και Ευρωπαίοι ηγέτες συμφωνούν σε ένα πράγμα: Η παλιά παγκόσμια τάξη πραγμάτων «δεν υφίσταται πλέον»
Ο Τραμπ αναγνωρίζει την κυβέρνηση της Ροντρίγκεζ στη Βενεζουέλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα 59 έφθασαν τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ιταλία. Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι την ερχόμενη Δευτέρα το δικαστήριο του Μιλάνου θα παραμείνει κλειστό, καθώς διαγνώσθηκε και στην πόλη αυτή ο πρώτος ασθενής θετικός στον ιό.
Η μεγάλη, ετήσια έκθεση γυαλιών που επρόκειτο να ανοίξει τις πύλες της σε λίγες ημέρες στην ιταλική συμπρωτεύουσα, ακυρώθηκε.
Σε σειρά περιοχών του ιταλικού Βορρά, λαμβάνονται νέα μέτρα για τον περιορισμό της διάδοσης της ασθένειας.
Ο επίσκοπος της Πιατσέντσα ζήτησε από τους πιστούς να μη φιληθούν σε ένδειξη χριστιανικής αγάπης αύριο στο τέλος της λειτουργίας και να λάβουν την καθολική θεία κοινωνία με το χέρι και όχι με το στόμα.
Στους δέκα δήμους της Λομβαρδίας στους οποίους σημειώθηκαν τα περισσότερα κρούσματα, το Σάββατο βράδυ θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα διασκέδασης.
Σάββατο βράδυ συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Κόντε, στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας, στη Ρώμη, για να εξεταστεί η ανάγκη λήψη νέων, έκτακτων μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό.























































