ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κινέζος Πρέσβης: Το εμβόλιο κατά του κοροναϊού Covid-19 έχει παρασκευαστεί

Κινέζος Πρέσβης: Το εμβόλιο κατά του κοροναϊού Covid-19 έχει παρασκευαστεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Κινέζος πρέσβης στη Μόσχα δήλωσε τη Δευτέρα ότι το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, που έχει παρασκευάσει η χώρα του, έχει ήδη δείξει την αποτελεσματικότητα του, ωστόσο απαιτούνται πρόσθετες δοκιμές.

«Οι επιστήμονες μας ήδη έχουν δώσει την τρισδιάστατη περιγραφή του κοροναϊού, η οποία συνιστά μια πολύ καλή βάση για την επεξεργασία του εμβολίου.

«Στην Κίνα ήδη έχουν παρασκευάσει εμβόλιο το οποίο επιδεικνύει ανοσία.

»Όμως, αυτά είναι τα προκαταρκτικά αποτελέσματα, απαιτείται ακόμη χρόνος για περαιτέρω πειράματα και περαιτέρω επεξεργασία του εμβολίου» δήλωσε ο Τζαν Χανχουέι.

Ο Κινέζος πρέσβης δήλωσε επίσης ότι η κινεζική ιατρική και τα κινεζικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του κοροναϊού είναι αποτελεσματικά σε ποσοστό 85%, ενώ σε μερικές περιοχές η αποτελεσματικότητα ξεπερνά το 90%.

Σύμφωνα με τον Κινέζο πρέσβη, σε όλες τις περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκαν μέθοδοι κινεζικής ιατρικής διαπιστώθηκε ότι στα διάφορα στάδια της ασθένειας, οι ασθενείς δεν παρουσίασαν επιπλοκές.

Επισήμανε ωστόσο, ότι «οι πιο αποτελεσματικοί τρόποι (θεραπείας) είναι η ευρωπαϊκή ιατρική σε συνδυασμό με την κινεζική ιατρική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το τέλος της Ευρώπης ή το τέλος των ψευδαισθήσεών της;

Η Μέση Ανατολή εισέρχεται σε μια περίοδο ιστορικής μετάβασης – Γεωπολιτική και θρησκεία σε διαρκή αλληλεπίδραση

Πούτιν: «Ναι» στην επανέναρξη των τριμερών συνομιλιών ΗΠΑ-Ουκρανίας-Ρωσίας

Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται

Πούτιν, Τραμπ και Σι θα έχουν τριμερή συνάντηση στην Κίνα τον επόμενο μήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr