Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παράνοια: Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου κατηγορεί τα ΜΜΕ ότι γράφουν για τον κοροναϊό για να πλήξουν τον Τραμπ

Παράνοια: Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου κατηγορεί τα ΜΜΕ ότι γράφουν για τον κοροναϊό για να πλήξουν τον Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Μικ Μαλβέινι κατηγόρησε σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι πληθαίνουν τα αρνητικά δημοσιεύματα για τον κοροναϊό με σκοπό να πλήξουν τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο λόγος για τον οποίο βλέπετε να δίδεται τόση μεγάλη προσοχή σε αυτό σήμερα είναι γιατί πιστεύουν ότι αυτό θα καταστρέψει τον πρόεδρο, αυτό συμβαίνει», τόνισε ο Μαλβέινι σε ένα συντηρητικό πολιτικό φόρουμ.

»Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι για να ηρεμήσουν οι χρηματιστηριακές αγορές, θα πρότεινε «οι άνθρωποι να κλείσουν για 24 ώρες τις τηλεοράσεις τους».

Ο Αμερικανός ανώτατος αξιωματούχος κατηγόρησε παράλληλα τα μέσα ενημέρωσης ότι προωθούν μια αρνητική ρητορική ενάντια στον πρόεδρο, όπως συνέβη κατά την διάρκεια της έρευνας για την παραπομπή του Ρεπουμπλικάνου μεγιστάνα και της δίκης με το ερώτημα της καθαίρεσής του.

Ο προσωπάρχης, ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής της υπηρεσίας διαχείρισης και προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου, παραδέχθηκε ότι ίσως να υπάρξουν διαταράξεις στην μετακίνηση και στα σχολεία.

Ο Λευκός Οίκος βρίσκεται υπό πίεση από τους Δημοκρατικούς για τους χειρισμούς της κυβέρνησης όσον αφορά την αντιμετώπιση του ιού, περιλαμβανομένης της ετοιμότητας και των πρωτύτερων προγραμματισμένων περικοπών του προϋπολογισμού στις υγειονομικές υπηρεσίες.

Υπάρχουν επίσης ανησυχίες για την εστίαση της κυβέρνησης στις αγορές και στο ιστορικό των λανθασμένων και παραπλανητικών δηλώσεων του Τραμπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Ο Λευκός Οίκος εόρτασε την 25η Μαρτίου – Μπάιντεν: «Φίλοι είναι δυο ψυχές σε ένα σώμα και αυτό είναι η Αμερική και η Ελλάδα»

Τραμπ: Δημοσίευσε εικόνα του Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Ντόναλντ Τραμπ: Χάρη στις απειλές μου γέμισαν τα ταμεία του ΝΑΤΟ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr