ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα ίχνη μίας νεαρής γυναίκας αναζητά η Αστυνομία, καθώς εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο στο οποίο βρισκόταν σε καραντίνα για τον κοροναϊό.
Ο λόγος για την Εκατερίνα Ρεπιάκι, η οποία βρισκόταν σε καραντίνα σε νοσοκομείο στην Κριμαία, καθώς μετά την επιστροφή της από πρόσφατο ταξίδι στην Κίνα ανέβασε πυρετό.
Η Εκατερίνα ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Star, παράκουσε τους γιατρούς και έφυγε από το νοσοκομείο πριν ολοκληρωθεί ο έλεγχος για τον ιό.
Η νεαρή γυναίκα είχε κάνει δύο τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά για κοροναϊό, και σύμφωνα με το πρωτόκολλο έπρεπε να κάνει ένα ακόμη.
Το τεστ έγινε, όμως η Εκατερίνα δεν περίμενε το αποτέλεσμα και έφυγε από το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή ήθελε να ταξιδέψει στη Ρωσία για άγνωστους λόγους.























































