Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η 9χρονη Ελληνίδα που γοήτευσε το Κοινοβούλιο της Αυστραλίας

Η 9χρονη Ελληνίδα που γοήτευσε το Κοινοβούλιο της Αυστραλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Κρίστα Δρακοπούλου,

Μία 9χρονη Ελληνίδα της Αυστραλίας μίλησε στη Βουλή της Καμπέρρα, γοητεύοντας τους πάντες με τη δύναμη και το σθένος της.

Η μικρή Κρίστα Δρακοπούλου (Christa Dracopoulos) γεννήθηκε με πρόβλημα ακοής και σύντομα διαγνώσθηκε και της έγινε εμφύτευση κοχλία, μιας αυστραλιανής εφεύρεσης, που της έδωσε την δυνατότητα να ακούει φυσιολογικά και να παρακολουθεί μαθήματα σε κανονικά σχολεία, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της, διαβάζουμε στο ομογενειακό site tganews.com.

Η Κρίστα που μιλά και Ελληνικά, βρέθηκε την Τρίτη στη Βουλή της Κάμπερρα σε συγκέντρωση που έλαβε χώρα σε ειδική αίθουσα της Βουλής.

Στο γεγονός με τίτλο ‘Η Δύναμη του Λόγου’ συμμετείχαν παιδιά 6-12 ετών και οργανώθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα Shepherd’s Centre που έχει την φροντίδα παιδιών με προβλήματα ακοής με σκοπό να αναδειχθεί η βοήθεια που παρέχεται σε παιδιά με προβλήματα ακοής, με το πρόγραμμα πρόωρης διάγνωσης και επέμβασης.

Με τους γονείς της Τρίσια και Άντονυ Δρακόπουλο, η μικρή Κρίστα μίλησε για την εμπειρία της και γενικά η συμπεριφορά της δεν έδειχνε καμιά διαφορά από άλλα παιδιά της ηλικίας της.

Η Κρίστα με τους γονείς της συναντήθηκε στη Βουλή με τον ομοσπονδιακό βουλευτή της εκλογικής έδρας Barton κ. Νίκο Βαρβαρή στην περιφέρεια του οποίου κατοικεί η οικογένεια Δρακοπούλου και ο κ. Βαρβαρής συνεχάρη τη μικρή Κρίστα και τους γονείς της και ευχήθηκε στην μικρή καλή τύχη και πρόοδο στη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστραλία: Μακελειό με 6 νεκρούς από επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ

Σίδνεϊ: Άνδρας κυνηγούσε και μαχαίρωνε ανθρώπους

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

Αυστραλία: Γυναίκα ζούσε με τον νεκρό αδελφό της για πέντε χρόνια

Ο λόγος που ορισμένοι άνθρωποι ξυπνάνε μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr