ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαϊχ Μπολσονάρου βγήκε την Παρασκευή στους δρόμους της Μπραζίλια, προσελκύοντας τα πλήθη και χαιρετώντας τους υποστηρικτές του, αψηφώντας, για μία ακόμη φορά, τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, κατά της πανδημίας του νέου κορονοϊού.
Ο 65χρονος Μπολσονάρου υποστηρίζει ότι τα μέτρα απομόνωσης, που έχουν εφαρμόσει οι κυβερνήτες των πολιτειών της χώρας αλλά και αξιωματούχοι υγείας της κυβέρνησής του, είναι ένα περιττό πλήγμα στην οικονομία.
Σήμερα, ο Μπολσονάρου επισκέφθηκε ένα στρατιωτικό νοσοκομείο, προτού κάνει μια στάση σε ένα φαρμακείο και επισκεφθεί έναν από τους γιους του σε ένα συγκρότημα κατοικιών, σύμφωνα με τα πλάνα που μεταδίδουν τα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας.
Σε μία από τις στάσεις που έκανε, τον καλωσόρισαν με ενθουσιασμό υποστηρικτές του, που άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες και να φωνάζουν το όνομά του.
Εντούτοις, δέχθηκε και επικρίσεις, με κατοίκους της περιοχής να χτυπούν κατσαρολικά για να εκφράσουν τον θυμό τους.























































