ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ρουκέτα εκτοξεύεται από πολεμικό αεροσκάφος τύπου Sukhoi Su-25 που βρισκόταν σταθμευμένο στο αεροδρόμιο της στρατιωτικής βάσης Adji Kosseri στο Τσαντ της κεντρικής Αφρικής.
Η ρουκέτα τρύπησε στρατιωτικό βυτιοφόρο που μόλις είχε αδειάσει τα καύσιμα του στις δεξαμενές των αεροσκαφών και αφού κατέγραψε ανεξέλεγκτη πορεία έπεσε πάνω σε σπίτι, κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα πέντε άνθρωποι, οι ένοικοι του σπιτιού, να βρουν ακαριαίο θάνατο.
Επικράτησε χάος στις γύρω περιοχές. Μεταξύ των θυμάτων τα τρία ήταν παιδιά, ενώ το σπίτι ανήκε σε υψηλόβαθμο στέλεχος της αεροπορίας της χώρας.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Τwitter, φαίνεται ο πύραυλος να εξαπολύεται από την αεροπορική βάση Adji Kosseri και να «καρφώνεται» στο σπίτι.
Accidental fatal discharge of unguided rocket from #Chad Air Force Su-25 at N'Djamena https://t.co/DjysZPaREG pic.twitter.com/abQ7HgbI6T
— Joseph Dempsey (@JosephHDempsey) April 18, 2020























































