ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»
Ελληνικός στρατός με τεθωρακισμένα στη Γάζα
1η Μαΐου 1944 - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Οι Έλληνες στέκονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ μπροστά στο γερμανικό απόσπασμα - Ο Τσίπρας ζητά οι
Χωρίς ταξί τρεις μέρες η Αττική - Στα άκρα η κόντρα με την κυβέρνηση
Ο Μάρκο Ρούμπιο (ΥΠΕΞ ΗΠΑ) με τον Κούρδο στρατηγό Μαζλούμ Άμπντι (SDF) και την Κούρδισσα ΥΠΕΞ της AANES Ιλχάμ Εχμέντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γαλλία κατέγραψε 278 νέους θανάτους από τον νέο κορωνοϊό τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας, καθώς η χώρα προετοιμάζεται από τη Δευτέρα να αποκλιμακώσει τα μέτρα απαγόρευσης.
Συνολικά 25.809 άνθρωποι έχουν πεθάνει από επιπλοκές του ιού από την έναρξη της επιδημίας, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία.
Η Γαλλία είναι μία από τις χώρες που πλήττονται περισσότερο από την Covid-19 σε όλο τον κόσμο.
Εντούτοις, η κατάσταση εξακολουθεί να βελτιώνεται τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας όπου σήμερα νοσηλεύονται 3.147 ασθενείς (283 λιγότεροι από χθες), έναντι περισσοτέρων από 7.000 στις αρχές Απριλίου.
Οι Γάλλοι περιμένουν τώρα να μάθουν τις ακριβείς λεπτομέρειες για την άρση των μέτρων, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί να τεθούν σε ισχύ τη Δευτέρα.
Τα δύο τρίτα των Γάλλων θέλουν μια χαλάρωση των μέτρων, αλλά έξι στους δέκα δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση ότι μπορεί να το επιτύχει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Odoxa που δημοσιεύθηκε σήμερα.
Ο πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ αναμένεται να παρουσιάσει το περίγραμμα του κυβερνητικού σχεδίου το απόγευμα της Πέμπτης.























































