ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αστυνομία του Λας Βέγκας απήγγειλε κατηγορίες κατά τριών γυναικών, που έκλεψαν πανάκριβα ρολόγια Ρόλεξ από Ινδούς τουρίστες, οι οποίες προκειμένου να αποφύγουν να βρεθούν με τα κλοπιμαία, τα είχαν κρύψει στα γεννητικά τους όργανα.
Όλα συνέβησαν πριν λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο Ανκόρ στο Λας Βέγκας.
Η Σαρμέλα Τριγκς και η Μπραιάνα Γουόρεν συνάντησαν το ένα από τα θύματα στο μπαρ του ξενοδοχείου και πολύ γρήγορα βρέθηκαν στο δωμάτιό του, που μοιραζόταν με έναν φίλο του.
Στην συνέχεια προστέθηκε και η τρίτη γυναίκα της παρέας, η Τρίνιτι Κέναρντ.
Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, όπως την μεταφέρει η Huffington Post, οι τρεις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ, έκλεψαν τα ρολόγια των θυμάτων, αξίας 12.000 δολαρίων το καθένα.
Μόλις τα θύματα κατάλαβαν ότι τα ρολόγια τους έλειπαν, ακολούθησαν τις γυναίκες στο χολ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ειδοποίησαν την ασφάλεια του ξενοδοχείου που κατάφερε να τις συλλάβει την ώρα που έπαιρναν ταξί να φύγουν.
Αργότερα στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, οι αστυνομικοί είδαν ότι οι γυναίκες είχαν κρύψει τα ρολόγια στα ρολόγια στα γεννητικά τους όργανα και κατάφεραν να τα επανακτήσουν.























































