ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκος σεισμολόγος προβλέπει σεισμό 8 Ρίχτερ στην Κρήτη

Τούρκος σεισμολόγος προβλέπει σεισμό 8 Ρίχτερ στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Σεισμολογία, Σεισμός, Τουρκία,

Mε αφορμή τις τακτικές «επισκέψεις» του Εγκέλαδου, το τελευταίο διάστημα, στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Κρήτης, Τούρκος σεισμολόγος βρήκε την ευκαιρία να κάνει μία εφιαλτική πρόβλεψη για σεισμό μεγέθους ακόμη και 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Μιλώντας στο CNN Turk, ο Σουκρού Ερσόι αναφέρθηκε στο ρήγμα που ξεκινάει, όπως είπε, από το Ιόνιο, περνάει από την Κρήτη, την Κάρπαθο και τη Ρόδο και φθάνει μέχρι τα ανοικτά του Φετίγιε (Μάκρη) στα τουρκικά παράλια.

Εστιάζοντας στη θαλάσσια περιοχή, ανοικτά της Κρήτης, ο Τούρκος σεισμολόγος υποστήριξε πως το ρήγμα μπορεί να δώσει πολύ ισχυρό σεισμό, ακόμη και της τάξης των 8 Ρίχτερ, που θα επηρεάσει φυσικά και την γειτονική χώρα.

Απέφυγε, ωστόσο, να προσδιορίσει χρονικά την πρόβλεψή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσικά drones έπληξαν πολυκατοικία στη Ρουμανία και φορτηγό πλοίο που έπλεε προς την Τουρκία

Νίκος Δένδιας: Η πατρίδα «έχει ανάγκη διότι υπάρχει απειλή» – «Οι “απέναντι” σαφέστατα μας το λένε. Ούτε καν το υπονοούν»

Απειλές Γκιουλέρ για Αιγαίο και Κύπρο: «Δεν θα μείνουμε αδιάφοροι»

Κώστας Καραμανλής: Νέες αιχμές κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές, κράτος δικαίου και εξωτερική πολιτική

Οτζαλάν: Η Τουρκία χρειάζεται επείγουσες πολιτικές και νομικές μεταρρυθμίσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr