ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ και Μακρόν συμφώνησαν η επόμενη σύνοδος των G7 να πραγματοποιηθεί δια ζώσης

Τραμπ και Μακρόν συμφώνησαν η επόμενη σύνοδος των G7 να πραγματοποιηθεί δια ζώσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η επόμενη σύνοδος της Ομάδας των 7 (G7) θα πρέπει να πραγματοποιηθεί διά ζώσης και στο άμεσο μέλλον, συμφώνησαν χθες, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Γάλλος ομόλογός του Εμανουέλ Μακρόν, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο Τραμπ ακύρωσε τον Μάρτιο τη σύνοδο αυτή που ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου και θα πραγματοποιούνταν στις ΗΠΑ καθώς η πανδημία του κορωνοϊού εξαπλωνόταν σε όλο τον κόσμο και αναστέλλονταν τα διεθνή ταξίδια.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να αναβιώσει την ιδέα της διεξαγωγής της συνόδου διά ζώσης εξηγώντας ότι θα στείλει το μήνυμα ότι ο κόσμος επιστρέφει στην κανονικότητα.

Πρότεινε μάλιστα τη διεξαγωγής της στο Καμπ Ντέιβιντ το θέρετρο των Αμερικανών προέδρων στο Μέριλαντ.

Ο σύμβουλος εθνκής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν είχε επισημάνει την Κυριακή ότι εφόσον πραγματοποιηθεί η σύνοδος της G7, αυτό θα γίνει στο τέλος Ιουνίου.

Ο Μακρόν εμφανίζεται διατεθειμένος να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τη σύνοδο, αν το επιτρέπει η κατάσταση, όπως είχε δηλώσει αξιωματούχος της γαλλικής προεδρίας την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» – «Δεν θα καταφέρετε καν να επιστρέψετε στην αναθεματισμένη τη χώρα σας»

Νέες απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης: Θα πλήξουμε το Ιράν ακόμα πιο σκληρά αν δεν συγκρατήσει τη Χεζμπολάχ

Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr