ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισραήλ, Κύπρος, Κυρηναϊκή, Λιβύη, Ουάλιντ Φάρες,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανολιβανέζος διανοούμενος και πανεπιστημιακός, Ουαλίντ Φαρές, πρότεινε, με ανάρτησή του στο Twitter, τη συγκρότηση μιας Ναυτικής Συμμαχίας της Ανατολικής Μεσογείου (East Mediterranean Naval Alliance – EMNA).
Σε αυτή τη συμμαχία, σύμφωνα με τον κ. Φαρές, θα μπορούσαν να συμμετέχουν Ελλάδα, Αίγυπτος, Κύπρος, Ισραήλ και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στην Ανατολική Λιβύη (Κυρηναϊκής) υπό την αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ λιβυκή Βουλή των Αντιπροσώπων. Αντιμετωπίζοντας τον άξονα της Τουρκίας-Τρίπολης.
Ο Άσαντ της Συρίας και η Χεζμπολάχ του Λιβάνου σχηματίζουν μια παράκτια «πρόσοψη» για το Ιράν, συμπληρώνει ο ίδιος.
Ο Ουαλίντ Φαρές είναι χριστιανός Μαρωνίτης. Επίσης είναι ρεπουμπλικανός.
Διατέλεσε έμμισθος σύμβουλος στην προηγούμενη προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, δεν ανέλαβε όμως δημόσιο ή κρατικό αξίωμα στη συνέχεια.
Συμβούλευε τον Ντόναλντ Τραμπ σε θέματα Μέσης Ανατολής.
Ο Ουαλίντ Φαρές είχε ισχυριστεί το 2016 ότι η κυβέρνηση Ομπάμα είχε υποστηρίξει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Υποστηρίζει σθεναρά την άποψη ότι οι χριστιανοί του Λιβάνου είναι ο μόνος φυσικός σύμμαχος του Ισραήλ απέναντι στους τζιχαντιστές και στην άνοδο του ισλαμισμού.
Έχει γράψει περισσότερα από δέκα βιβλία και έχει υπάρξει τηλεοπτικός σχολιαστής σε θέματα τρομοκρατίας σε μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Η πρόταση του Ουαλίντ Φαρές για τη συμμαχία της Ανατολικής Μεσογείου είναι μια συζήτηση πάντως που γίνεται.
























































