Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγικός θάνατος για αδέλφια – Τα ξέχασε ο πατέρας μέσα στο αυτοκίνητο

Τραγικός θάνατος για αδέλφια – Τα ξέχασε ο πατέρας μέσα στο αυτοκίνητο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φρικτό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα τους ο οποίος τα ξέχασε κλειδωμένα για πέντε ώρες βρήκαν δύο αδέλφια ηλικίας 3 και 3 ετών στην Τούλσα της Οκλαχόμα.

Η 4χρονη Τίγκαν και ο 3χρονος Ράιαν έμειναν κλειδωμένοι στο αυτοκίνητο με τη θερμοκρασία το Σάββατο στην περιοχή να φτάνει του 32 βαθμούς Κελσίου.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο πατέρας τους, Ντάστιν Λι Ντένις, είχε πάει για βόλτα με τα δύο παιδιά και όταν γύρισε σπίτι τα ξέχασε στο αυτοκίνητο και πήγε για ύπνο.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι όταν ξύπνησε αντιλήφθηκε πως δεν έβρισκε τα παιδιά.

Όταν τελικά κατάλαβε τι έχει συμβεί έβγαλε από το αυτοκίνητο τα παιδιά και τα μετέφερε στο σαλόνι του σπιτιού όπου τα βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους οι διασώστες.

Γείτονας του Ντένις υποστήριξε ότι έχει στην κατοχή του βίντεο που τον δείχνει να κλειδώνει το αυτοκίνητό του και να μπαίνει στο σπίτι του χωρίς να βγάζει από μέσα τα παιδιά.

Ο Ντένις κρατείται σε φυλακή στην Τούλσα με δικαστή να ορίζει την εγγύηση στο 1 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Αμερικανοί ανέπτυξαν ειδική δύναμη κρούσης ντρόουν LUCAS στη Μέση Ανατολή

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Τραμπ έτοιμος να πατήσει το κουμπί: Σύντομα θα χτυπήσουμε και το εσωτερικό της Βενεζουέλας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Διέγραψε στα social media τις φωτογραφίες του με τους Μπακς

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr